• Sikker e-handel
  • Kvalitativ gravering
  • Levering inden for en uge
  • Flat rate shipping kr. 39

Dørskilte online siden 2004

På 24skilte finder du den bedste website til design og bestilling af eksklusive indgraverede tegn online. Vores dygtige gravører har over 30 års erfaring i gravering.

Vores produkter
2004
2022

Velkommen til originalen

Vi er originale i dørskiltene online og leveret til tilfredse kunder siden 2004. Vi tilbyder vores kunder en enkel og billig måde at købe indgraverede plader til deres hjem eller forretning. Du vælger og designer dit nye dørskilt på vores hjemmeside og få det indgraveret og sendt til din dør inden for en uge.

Som kunde hos 24 tegn kan du være 100% sikker på, at tegnet og graveringen holder den højeste klasse tilgængelig på markedet.

Vi prioriterer kvalitet!

Skyltdax samarbejder kun med leverandører, der garanterer messing og materiale af højeste kvalitet. Vi har kun tegn fra anerkendte messingfabrikanter i Italien, der er kendt for at levere det bedste messing i Europa! Dette koster selvfølgelig os lidt mere, men vi er overbeviste om, at vores engagement i kvalitet giver vores kunder mere tilfredshed.

Vores kunder

Udover skilt til privatpersoner tilbyder vi også skilte til ...

Boligforeninger

Vi arbejder sammen med virksomheder, boligforeninger og udlejere for samlede løsninger og opfylder dine behov. Kontakt os, og vi vil fortælle dig mere om vores tjenester.

Kontakt os

Skilte til virksomheder, stalde og andre

24skilte har også et komplet udvalg af forretningskilt, kontorskilt, hotelskilt og hestskilt. For mere information, kontakt os direkte.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

E-post: info@skyltdax.se

Adress: Skyltdax, Box 5354, 102 49 Stockholm

Skyltdax drivs av Skyltdax Group Sweden AB som grundades 2004 och bedriver verksamhet inom e-handel och konsulttjänster. Skyltdax innehar F-skattebevis samt är momsregistrerade.

Organisationsnummer: 556659-8578

FAQ / Kontakt kan findes her

Skiltetyper

Børstet messing